• Grootste assortiment kassen van Nederland
 • 800m² showroom
 • Altijd passend advies
U bevind zich in

Accessoires

Foto-tabel Lijst

 1. Afdekkap voor blokhut/rpieel
  Een prachtige decoratie voor op uw blokhut.
  € 38,95

  Meer

 2. Messing bol voor blokhut/prieel
  Een prachtige decoratie voor op uw blokhut.
  € 9,95

  Meer

Accessoires voor uw tuinhuis kopen

Bent u op zoek naar accessoires voor uw blokhut zoals ventilatieroosters, kachels, heaters en kleurherstellers? Optimaal genieten van uw tuinhuis en deze op een goede wijze onderhouden? Dan zijn de accessoires van AllGarden een goede uitkomst. In ons assortiment hebben wij vele accessoires die bijdragen aan het onderhoud van uw blokhut. Heeft u vragen over welk product passend is voor uw tuinhuis? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl) Wij geven u graag een passend advies.

Verschillende soorten accessoires

In ons assortiment kunt u vele accessoires vinden het merk Tuindeco. Deze producten verschillen in prijsklassen, zodat er voor iedereen een passend product beschikbaar is. Zo hebben wij heaters om het verblijf, op een wat koelere avond, zo behaaglijk mogelijk te maken. Ook hebben wij genoeg producten die bijdragen aan het onderhoud van uw tuinhuis zoals kleurherstellers en olie. Verder hebben wij ook genoeg producten voor uw sauna zoals een flessenhouder, afdekhoes en een saunalamp.

 Accessoires kopen bij AllGarden

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis over welke producten bijdragen aan het gemak en onderhoud van uw tuinhuis. Hierdoor kunnen wij u een passend advies geven. Ook kunt u bij ons in de showroom langskomen en de mogelijkheden bekijken, wij helpen u daar graag verder. Heeft u een passend product gevonden? U kunt dan uw product bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen het product in huis hebt zodat u direct gebruik kunt maken van uw aankoop. Veel plezier!