• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Moderne blokhutten

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Moderne blokhutten

Bent u opzoek naar een blokhut dat zich kenmerkt van andere blokhutten door de strakke lijnen en een plat dak? Dan is een moderne blokhut van AllGarden een perfect keus. In ons assortiment hebben wij vele moderne tuinhuizen van het merk Tuindeco. Tuindeco staat garant voor een goede kwaliteit en een duurzame keuze van hout. Doordat wij deze kwaliteit kunnen garanderen, weten we dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw moderne blokhut!

Waarom een moderne blokhut kopen?

De moderne blokhutten passen zeer mooi in de tuin van vandaag en zijn te herkennen aan de strakke lijnen, platte daken en hun eigentijds design. Hierdoor is een moderne blokhut een prachtig gezicht in uw achtertuin. De moderne tuinhuizen in ons assortiment kunnen worden gebruikt als en plek om in te ontspannen, in te dineren met familie of om te gebruiken als vergaderruimte. De blokhutten kunnen helemaal naar uw wens worden aangepast. Zo hebben wij tuinhuizen in ons assortiment van verschillende afmetingen, kleuren, prijsklassen en hout soorten. Ook kunnen wij zorgen dat de blokhut een gesloten gedeelte en een open gedeelte heeft. Zo kunt u ook genieten van het buitenleven. Wie wil dat nou niet? U kunt uw tuinhuis helemaal naar uw eigen wens inrichten met de buitenmeubelen van AllGarden

Waarom een moderne blokhut bij AllGarden kopen?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom dan bij ons langs in de showroom van 800 m2 voor een uitgebreid gesprek en meer informatie over onze moderne tuinhuizen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven zodat u een juiste keuze kunt maken. Heeft u in ons assortiment niet kunnen vinden wat voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Door de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn kunnen wij in samenspraak met u, een blokhut op maat samenstellen die voldoet aan al uw wensen. Wilt u dat uw blokhut wordt gemonteerd? Ook dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de blokhut professioneel monteren. Wij staan graag voor u klaar.