• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Traditionele blokhutten

Foto-tabel Lijst

Tradiotionele blokhutten

Wilt u een tuinhuis waarin u elke dag kunt ontspannen? AllGarden heeft een groot assortiment met prachtige en duurzame traditionele blokhutten die zorgen voor jarenlang plezier. Bij ons in de showroom van 800 m2 kunt u de traditionele blokhutten vergelijken en beslissen welke blokhut het beste past bij u in de achtertuin.

De traditionele blokhutten van AllGarden zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en formaten, van klein tot groot, van deels tot volledig houten chalet. Ook zijn er verschillende extra opties voor uw blokhut zoals een houten vloer, dakgoot set of stormankerset. Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen een blokhut voor uw maken op maat waarin alles voldoet aan uw wensen. Wilt u liever een moderne blokhut of een vijfhoek, zeshoek en achthoek blokhut? Ook deze blokhutten hebben wij in ons assortiment. Door ons grote assortiment kunt u altijd wel een geschikte blokhut vinden die voldoet aan al uw wensen.

Waarom een traditionele blokhut kopen?

De traditionele blokhutten van AllGarden zijn geschikt voor elke tuin en kunnen worden gebruikt voor vele activiteiten. Zo kunt u een blokhut gebruiken om in te ontspannen, te eten met de familie, gebruiken als vergaderruimte of zelfs als een gastenverblijf. Ook hebben wij sauna’s in ons assortiment, waar u het hele jaar door van kunt genieten! Een traditionele blokhut is dus zeer veelzijdig! U kunt uw tuinhuis helemaal naar uw eigen wens inrichten met de buitenmeubelen van AllGarden

Een traditionele blokhutkopen bij AllGarden?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom dan bij ons langs in de showroom van 800 m2 voor een uitgebreid gesprek en meer informatie over onze traditionele blokhutten. Door de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn, kunnen wij in samenspraak met u, een traditionele blokhut samenstellen die helemaal voldoet aan al uw wensen. Bij AllGarden kunt u met al uw vragen terecht en bent u door onze jarenlange ervaring verzekerd van een passend advies bij aan aankoop. Wij hebben voor iedereen een geschikte blokhut! U kunt een blokhut bij ons ook online kopen. In samenspraak met u zorgen wij ervoor dat de blokhut op een gewenst moment bij u wordt afgeleverd. Het is ook mogelijk om uw blokhut door ons te laten monteren, wij staan graag voor u klaar.