• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Tuinhuisjes

Foto-tabel Lijst

Tuinhuisjes

Bent u op zoek naar een mooi houten tuinhuisje waarin u al uw spullen kunt opbergen? In een tuinhuisje van AllGarden kunt u al uw buitenmeubelen of fietsen opbergen en blijft het allemaal beschermd tegen vuil. Een tuinhuisje van AllGarden ziet er ook nog eens mooi uit! Maar je kunt een tuinhuisje ook gebruiken als een plek om je hobby in uit te oefenen zoals schilderen of knutselen. Wilt u liever een kleinere plek om spullen in op te bergen? Dan is een tuinkast van AllGarden een goed alternatief.

Waarom een tuinhuisje kopen bij AllGarden?

In ons assortiment kunt u tuinhuisjes van Tuindeco vinden. Tuindeco staat garant voor een goede kwaliteit en heeft vele afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor iedereen wel een passend tuinhuisje te vinden. Heeft u liever een tuinhuisje op maat? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij helpen u graag verder. Bekijk bij ons de tuinhuisjes in de webshop en zoek gemakkelijk een model dat precies aan al uw wensen voldoet. U kunt het product vervolgens erg gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen, in samenspraak met u, dat het tuinhuisje bij u thuis wordt afgeleverd zodat u zelf niets hoeft te doen. Ook kunnen wij het tuinhuisje voor uw monteren, dat is gemakkelijk!

Een tuinhuisje kopen bij AllGarden

Een tuinhuisje is dus een perfect product om spullen in op te slaan of om je hobby in uit te oefenen. Bent u daarom benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl) of kom gezellig bij ons langs in de showroom van 800 m2 om de verschillen te bekijken. Door onze jarenlange ervaring en ons grote assortiment kunnen wij u een passend advies geven waardoor u een juiste keuze kunt maken en jarenlang plezier heeft van u tuinhuisje. Want daar doen wij het voor.