• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Tuinkamers

Tuinkamers

Wilt u een plek in uw tuin of huis waarin u helemaal tot rust kunt komen? Dan is een tuinkamer een geschikte keuze! Bij AllGarden vindt u tuinkamers in allerlei soorten en maten. Van vrijstaande tuinkamers tot serre-tuinkamers. Onze tuinkamers kunt u ook gebruiken voor uw restaurant, verzorgingstehuis, vereniging, bassischool of als therapie ruimte.

In ons assortiment vindt u de volgende tuinkamers:

 Onze tuinkamers

Bij AllGarden vindt u tuinkamers van verschillende leveranciers en in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedereen een geschikte tuinkamer te vinden. In ons assortiment hebben wij tuinkamers opgenomen van de merken Nordic (ACD), Hoklartherm en Janssens. Deze merken staan garant voor goede kwaliteit. Wij eisen ook dat onze producten garant staan voor goede kwaliteit. Elke tuinkamer verschilt van grootte, hoogte, materiaalkeuze en verschillende type daken. Om te bekijken welke tuinkamer het beste bij u past kunt u telefonisch contact met ons opnemen of bij ons langs komen in de showroom waar meerdere tuinkamers te zien zijn. Wij geven u vrijblijvend en passend advies! Daarnaast kunt u bij Allgarden ook terecht voor foliekassenmuurkassentuinkamers en een kas op maat 

 Waarom een tuinkamer bij AllGarden?

Wanneer u uw tuinkamer heeft besteld bij AllGarden bent u verzekerd van kwaliteitsproducten! Doordat wij het grootste assortiment hebben van Nederland kunnen wij u uitstekend helpen met passend advies op het gebied van tuinkamers. U heeft de mogelijkheid om na de bestelling uw tuinkamer op te halen bij ons showterrein of uw producten zorgeloos door ons te laten afleveren in de gewenste plaats. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact (0228-526962 / info@allgarden.nl)met ons opnemen of langs komen bij ons in de showroom van 800 m2!