• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Serre Tuinkamer

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Serre-tuinkamers kopen bij AllGarden

Met de serre-tuinkamers van AllGarden kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven, wie wil dat nou niet? Onze aanbouw tuinkamers zijn perfect te gebruiken als aanbouw van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis, restaurant, bassischool of vereniging. In ons assortiment hebben wij aanbouw serres van het merk Nordic en serre-tuinkamers van het merk Hoklartherm en Janssens. Bent u benieuwd welke serre-tuinkamer het beste bij u past? Kom gerust langs bij ons in de showroom van 800 m2 en bekijk zelf de verschillen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.  

Wat zijn de voordelen van een serre-tuinkamer? 

Het voordeel van een serre-tuinkamer is dat u het gehele jaar door, tijdens alle weersomstandigheden, kunt genieten van de natuur. De serre-tuinkamers in ons assortiment zijn te herkennen aan hun stijlvolle, eigentijdse designs. U kunt een tuinkamer naar eigen wens samenstellen. We bieden vele mogelijkheden zoals verschillende daktypes, materiaalkeuzes, kleuren en afmetingen.  

Wij hebben aanbouw serres in ons assortiment van het merk ACD. Al dez tuinkamers zijn volledig geïsoleerd waardoor u altijd kunt genieten van het buitenleven. Ook hebben wij tuinkamers in ons assortiment van het merk Hoklartherm en Janssens. 

Waarom een serre-tuinkamer bij AllGarden? 

Wanneer u uw tuinkamer heeft besteld bij AllGarden bent u verzekerd van een product van kwaliteit. Doordat wij het grootste assortiment hebben van Nederland en wij jarenlange ervaring hebben kunnen wij u uitstekend helpen op het gebied van tuinkamers. U heeft de mogelijkheid om na de bestelling uw tuinkamer op te halen bij ons showterrein of uw producten zorgeloos door ons te laten afleveren..Ook kunt u de tuinkamer door ons laten monteren. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact (0228-526962 / info@allgarden.nl) met ons opnemen of langs komen bij ons in de showroom van 800 m2!