Pothouder 15cm Royal Well

Verzending & Retourneren

Verzenden & retouren

Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Post NL met een Track & Trace code! De verzendkosten binnen Nederland zijn:

  • Brievenbuspakketje: 4,95
  • Onder de 250,- : 7,95
  • Boven de 250,- gratis verzending

 

Retour

Wij vergoeden alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten die in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen totdat wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Voor terugbetaling word hetzelfde betaalmiddel gebruik. Tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Voor vragen omtrent geplaatste bestellingen, kun je contact opnemen via 0228-526962 (bereikbaar van ma t/m zat van 08:00t/m 21:30 uur) of via [email protected] Wij informeren je graag over de huidige status van je bestelling!