Zadeldak Leggeloo type 14

tuindeco
Beschrijving

Details

De trend van nu en de komende jaren! De ideale oplossing voor wie zowel met goed of slecht weer wil genieten van het buiten zijn. Lariks/douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhout soorten. Het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Lariks/douglas is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 3-4 met een stoere uitstraling. Op den duur krijgt het een verweerde uitstraling en vergrijst.

Eigenschappen van de kapschuur:

  • Gemaakt van onbehandeld lariks/douglas, ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, kernvrij, A-kwaliteit. Vers gezaagd/ongedroogd wil zeggen dat het hout natuurlijk terug droogt. Hierdoor kunnen er geen droogtescheuren ontstaan. Dit doet geen afbreuk aan de sterkte en kwaliteit van het lariks/douglas.

  • Totale Afmeting: B980xD410xH350cm.De kapschuur heeft een achterwand en een zijwand

  • Inclusief bevestigingsmatarialen en een uitgebreide opbouwbeschrijving

U kunt u eigen kapschuur met dit modulaire systeem zelf samenstellen! U kunt dit basispakket eenvoudig verlengen door er een uitbreidingsset tussen te plaatsen. Tevens zijn er talloze uitvoeringen te maken door middel van het plaatsen van wanden/en of deuren en ramen. De prijs is op aanvraag voor het plaatsen van extra ramen en deuren.
De dakbedekking is als optie bij te bestellen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Lariks/douglas, ongeschaafd
Lengte  410,00 cm
Breedte  980,00 cm
Garantie Nee
Fabrikant tuindeco
Zadeldak Leggeloo type 14 tuindeco
€ 7.048,15
De trend van nu en de komende jaren!

* Verplichte velden

€ 7.048,15
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies